Rodinný dom, 7 izbový

Táto znamenitá a očarujúca nehnuteľnosť sa nachádza na jednej z najväčších pobrežných parciel v San Diegu s viac ako 20m pláží. Pozoruhodná stavba v španielskom štýle sa môže pochváliť dychberúcim výhľadom na prístav a panorámu mesta.

Jedinečná vila s certifikátom LEED (Leadership in Energy and Environmental Design, globálne uznávaná certifikácia tzv. Zelených budov, ktoré sú efektívne v spotrebe energie s minimálnym zaťažením životného prostredia) so siedmimi spálňami, siedmich kúpeľňami a dvoma menšími kúpeľňami, ponúka priestranné obytné priestory (vnútorné i vonkajšie), špičkovo vybavenú kuchyňu, knižnicu, vínnu pivnicu, bazén a podzemnú garáž pre 6 a viac vozidiel s inštalovanou točňou. K vybaveniu vily patrí klimatizácia, výťah, krb a plynové kúrenie.

Ďalej je tu jeden dvojizbový dom pre hostí s rozlohou 110m2 s dvoma spálňami a dvoma kúpeľňami so súkromnou verandou a terasou s vírivkou.

Vila sa nachádza v letovisku Coronado v San Diegu v Kalifornii. Mesto je domovom troch hlavných stredísk, Hotel del Coronado je najznámejší, pretože je už dlho považovaný za jedno z najkvalitnejších stredísk na svete. Okrem toho bola Coronado Beach opakovane zaradená medzi najlepšie pláže v Amerike. V centre mesta nájdete mnoho butikov, vysoko hodnotené reštaurácie a divadlá.

Táto nehnuteľnosť je predávaná spoločnosťou Willis Allen Real Estate. Agentom je Christine Baker.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    29958
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Pozemok
    1 659 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.